←  players  →                        Acest website nu este afisat corect cu Internet EXPLORER 6 si 7
This text will be replaced. Streaming solutions by Server Room - Shoutcast hosting, Flash Streaming
Radio Vocea Evangheliei Sibiu

PENTRU ASCULTATORII PE INTERNET

Friday 20 September 2013 - 17:56:03 scris de  Petru Ciucur

Sunt ascultatori pe internet care asculta RVE Sibiu si 4-5 zile neintrerupt. Acest lucru inseamna consumarea latimii de banda pe care, cu foarte mare efort financiar, ne-o putem permite in momentul acesta. Asadar, facem apel catre toti cei ce ne asculta pe internet. Va rugam sa inchideti playerul atunci cand nu mai ascultati. NIMENI nu asculta fara intrerupere 24 de ore din 24. Suntem creati in asa fel incat obligatoriu avem nevoie de ODIHNA.

Ascultarea neintrerupta pe net a emisiei RVE Sibiu constituie un act de "intrerupere" (sabotaj) a emisiei pe internet. Facem apel la dumneavoastra sa nu mai tineti deschis playerul neintrerupt.

Cei care vor tine non-stop deschis playerul vor fi banati.

Multumim pentru intelegere !

P.S.
O solutie ar fi suportarea, de catre cei ce asculta non-stop, a abonamentului lunar de streaming pe internet. Abonamentul se face pe un an de zile in avans.

Mai mult in direct cu ascultatorii, incepand cu 1 Aprilie 2013

Tuesday 02 April 2013 - 13:52:11 scris de  Cristina G.

Dragi prieteni ai RVE Sibiu, cu bucurie va informam ca din data de 1 Aprilie, suntem in direct si dupa-masa. Asa se face ca programul "Info-matinal" a fost prelungit pana la 11,30, iar dupa-masa intram in direct intre orele 16 si 20. Dorinta noastra este de a fi mai aproape de voi si de a comunica mai mult si mai bine.

Asteptam sugestii pentru programul de dupa-masa. Ce v-ar face placere sa ascultati la RVE Sibiu in orele dupa-amiezii?

Telefonul nostru va sta la dispozitie - 0269 23 39 36. De asemenea, ne puteti scrie la rvesb©rvesb.ro sau pe pagina de Facebook, RVE Sibiu.

Va asteptam!

DAR DIN DAR PENTRU HRISTOS

Monday 17 December 2012 - 08:58:38 scris de  Cristina G.

Cu placere si bucurie anuntam pe ascultatorii postului nostru de radio ca incepand cu data de 17 decembrie 2012 si pana la finele anului, la RVE Sibiu va asteptam in direct, la programele speciale de sarbatori. Pe langa programul "Info matinal" cu care sunteti familiarizati, intre orele 17,30 - 20 vom fi impreuna la emisiunea "Dar din dar pentru Hristos" - dedicatii, preferinte muzicale, concursuri, dezbateri.
De asemenea, in direct cu dumneavoastra vom fi in Ajun de Craciun si in seara de Craciun, incepand cu ora 20, la un maraton radiofonic, sub acelasi generic.
Primim si colindatori! Va asteptam cu usa si bratele deschise, pentru a-i colinda in direct pe ascultatorii RVE Sibiu, in cele doua seri de colind.
Ne puteti contacta sunand la numerele de telefon 0269 23 33 76, 0269 23 39 36, scriind pe pagina noastra de Facebook -RVE Sibiu, pe pagina de internet www.rvesb.ro, sau la rvesb©rvesb.ro
Suntem aici si la cumpana dintre ani, la un program special ce va debuta la ora 21.
Bucuria este de partea noastra sa va avem alaturi de aceste sarbatori, dragi prieteni! Va asteptam cu drag!!

Misiunea in Uganda, Kabale, octombrie 2012

Friday 23 November 2012 - 13:43:41 scris de  Cristina G.

uganda-kabale_oct2012_-_1386.jpg

2 Noiembrie 2012, ora 14. Avionul care ne poarta spre casa aterizeaza in Budapesta. Ne intoarcem dupa aproape trei saptamani petrecute pe continentul African. Trei saptamani pline - pline de freamat, bucurie, binecuvantari si provocari. Am lasat in urma, cu inima grea, oameni dragi, pe care din nou m-am intrebat daca o sa-i mai revad vreodata in viata asta. Nu stiu. Toate lucrurile sunt in mana lui Dumnezeu.

dsc_0172.jpg

Am mai lasat in urma un post de radio care aduce speranta in inimile oamenilor din Kabale - Radio Hope. Nu gresesc cand spun ca Dumnezeu este surprinzator in bunatatea si puterea Sa. Dupa 8 luni de asteptari, dupa selectarea echipei, obtinerea autorizatiei de functionare si a frecventei, luna octombrie a adus cu sine mult asteptatul semnal in eter - "Hope radio - Celebrate Life!" Marea bucurie a echipei noastre a fost sa traim alaturi de prietenii nostri africani momentul inceperii emisiei! Emotiile au fost mari, iar bucuria pe masura. Pana la plecarea de acolo, sarcina noastra a fost de a pregati echipa de la Radio Hope pentru clipa in care colegii nostri urmau a intra efectiv pe post cu programe realizate de ei. In tot acest timp, pe frecventa 102,6 a fost difuzata doar muzica.

dsc_0215.jpg

In paralel, alti tovarasi de echipa au distribuit cele 1200 aparate de radio cu frecventa unica in orasul Kabale si imprejurimi. Nu pot descrie bucuria cu care au fost primite! Cat de bun este Dumnezeu! Cat de perfect potriveste El lucrurile!
Multe ar fi de scris despre aceasta a doua calatorie in Kabale. Insa as vrea sa inchei cu o multumire adresata celor care au fost alaturi de mine, de noi, prin rugaciune si sprijin financiar. Ne-am intors cu bine, fiecare dintre membri echipei, veniti din locuri diferite ale tarii si lumii. Dumnezeu a inlaturat piedicile si a netezit cararile pentru noi. Lui I se cuvine cinstea si gloria!

dsc_0241.jpg

Continuati sa purtati in rugaciune pe prietenii nostri africani. Rapoartele venite de acolo sunt absolut surprinzatoare. In fiecare duminica sosesc la biserica Lift Up Jesus din Kabale oameni care-si predau viata Domnului in urma ascultarii postului de radio Hope. Pastorul bisericii a spus ca nu s-a asteptat niciodata la un asemenea raspuns. Este coplesitor ceea ce se intampla. Rugati-va ca Evanghelia sa se raspandeasca tot mai mult pe continentul african si Numele lui Dumnezeu sa fie proclamat cu putere si credinciosie.

uganda-kabale_oct2012_-_0779.jpg

Binecuvantari din belsug tuturor si Dumnezeu sa rasplateasca fiecare efort pe care l-ati facut pentru ca Imparatia Lui sa se extinda!
Cristina Giurgiu

O noua misiune in Uganda

Monday 24 September 2012 - 10:59:47 scris de  Cristina G.

Dragi prieteni, ma bucur sa va informez cu privire la o noua calatorie in Uganda, Africa.
Luna februarie a acestui an a insemnat deschiderea oficiala a postului crestin de radio "Hope" din Uganda. Dumnezeu ne-a oferit oportunitatea de a putea sluji prin alegerea si instruirea echipei de producatori radio si v-am tinut la curent prin emisiunile noastre cu privire la tot ceea ce s-a intamplat atunci si acolo.
Ei bine, a sosit clipa celei de-a doua calatorii in acelasi loc, cu acelasi scop. Acela de a oferi instruire echipei, de a petrece timp cu oamenii de radio, de a lucra cot la cot cu ei, de a le raspunde intrebarilor si de a invata mai multe despre ei, viata si cultura lor.
De asemenea, prin harul si bunatatea lui Dumnezeu, vom  avea ocazia sa distribuim peste 1200 aparate de radio cu frecventa unica si incarcare solara familiilor sarace din oras si imprejurimi, astfel incat acestea sa aiba posibilitatea de a putea asculta Evanghelia pe unde radio. Aparatele au fost comandate in Canada si ne rugam sa ajunga in Uganda la timp pentru a ne putea desfasura lucrarea asa cum ne-am planificat.
Dorinta noastra, a celor care vom face parte din echipa de slujire acolo este sa ne purtati in rugaciune. Iata care sunt motivele de rugaciune:
  1. Pentru siguranta in calatorie, pentru protectia lui Dumnezeu la fiecare pas si insotirea Lui.
  2. Pentru sanatate si putere de munca.
  3. Pentru ca Dumnezeu sa ne ajute sa fim cu adevarat o binecuvantare pentru acei oameni.
  4. Pentru implinirea nevoilor materiale si financiare ale echipei de slujire.
In ce ma priveste, imi doresc sa va tin la curent cu ceea ce se intampla, trimitand periodic corespondente de la fata locului.
Vreau sa multumesc tuturor celor care au contribuit prin rugaciune si/sau financiar la lucrarea aceasta. Daca Sfanta Scriptura spune ca nici macar un pahar de apa dat celui insetat nu trece nerasplatit, cu atat mai mult slujirea prin rugaciune sau prin sprijin material.
Si o ultima informatie. Plecarea noastra va fi in data de 15 octombrie, iar intoarcerea in 2 noiembrie.
Fie ca Dumnezeu sa-Si primeasca lauda din slujirea tuturor si Numele Lui sa fie inaltat peste tot pamantul!
Va multumesc!
Cristina Giurgiu

Inregistrare site

Tuesday 03 July 2012 - 15:57:50 scris de  Petru Ciucur

userinfo.pngSunt foarte multe cereri de inregistrare pe site-ul rvesb.ro, dar in marea lor majoritate sunt spamuri. De aceea, pentru a face o departajare clara intre cereri de inregistrare venite din partea unor utilizatori reali si cele venite din partea "robotilor" este indicat sa avem cereri cu Nume si Prenume (reale) si adresa de email sa nu fie asemanatoare cu a spamerilor. Exemplu de nume de utilizator si adrese de email de tip spam : Bouland598, Offley539, morenno24, divebam643, precbourfga124, lucifer, Deniferil5t0, Doxwoodarab, gerjj29ewj s.a.m.d. : himoro1778 at mail.ru, hkhkjkj-2005 at mail.ru, baleenhjkl at gmail.com etc.

Daca adresele dvs. de email se aseamana cu cele de mai sus nu le vom da curs.
Go to page  1 2 3
         Deplaseaza in sus