This text will be replaced. Streaming solutions by Get Adobe Flash
    <-- Asculta RVE Sibiu cu player-ul preferat!

Guestbook/Carte de Oaspeti

Sign Guestbook <-> Scrie aici

Monica
Am gasit acest site si ma bucur foarte mult. Ati putea va rog sa imi scrieti frecventa pe care se prinde RVE in Brasov?

Multumesc.
Domnul Isus sa va binecuvanteze.
Friday 31 December 2010 - 00:19:46


Dumitru C
Va multumim mult de tot pentru bucuria care neati facuto in ajunul de Craciun. Pe vremea cind traiam in Romania asa ceva era de neconceput. Fie ca Bunul Dumnezeu sa va dea din multele sale bucurii sa puteti sa aduceti bucuria nasterii lui Isus rominilor de pretutindeni.
Toate trei generatiile familiei Ciuclea Canada.
Saturday 25 December 2010 - 03:05:17


lid
Este singurul radio care il ascultam zilnic cu toata familia si fara de care nu ne putem imagina serile. Ne umpleti casele si inimile cu pace si bucurie, multa binecuvantare si multi ani de aici inainte. Multa mangaiere am primit prin emisiunile voastre.
Tuesday 26 October 2010 - 10:41:35


emanuela
fitzi binecuvantati de Dumnezeu
Thursday 16 September 2010 - 16:07:30


Marcko Aguilar
soy un hermano en Cristo, de El Salvador, en Centro America, y me a alegrado tanto escuchar el evangelio al otro lado del mundo, sobretodo en rumania, un pueblo al que aprecio mucho, y se la necesidad de Cristo en su gente, mis oraciones para el pueblo de rumania, sigan adelante, que Dios los siga bendiciendo.
Friday 10 September 2010 - 19:51:58


Alin
Ascult acest radio evanghelist cu mare placere desi sunt plecat in Islanda.
Sunday 11 July 2010 - 00:34:35


monica
sintem o familie care locuim in spania si din cauza greutatilor care acuma sint aicea am fost nevoiti sa plecam eu intro tara si sotu in alta si copii in spania ca sa putem cistiga piinea de toate zilele ,de sarbatori am fost nevoita sa lucrez si ceea ce vroiam sa va spun este ca ati fost singurii care mau facut sa simt ca sintem in perioada sarbatorilor mam emotionat si am plins ascultind emisiunile voastre mai ales ca au intrat in direct foarte multi din cisnadie de unde sintem noi de fapt deci va multumesc din suflet ca existati si vrem sa stiti ca sinteti de mare ajutor sufletesc ptr cei din tara dar mai ales ptr cei care sintem departe Dumnezeu sa va binecuvinteze mai departe
Thursday 28 January 2010 - 19:57:54


Yobediah
Buna dimineata. Doresc sa fac o dedicatie speciala pentru corul Sanctus Pro Deo si dirijorul acestuia, Daniel Lienerth. Multumim pentru lucrarea pe care o faceti in orasul Sibiu pentru gloria Imparatiei. Domnul sa va imbrace cu multa putere, dragoste si pasiune pentru slujire in noul an. As dori sa cautati piesa lui Michael W.Smith - Sing Noel, Sing Hallelujah. Iar daca nu o aveti, atunci imnul "Cum sa-ti multumesc" :). Multumesc mult.

Cu consideratie, Yobediah
Wednesday 30 December 2009 - 11:26:25


marius tomuletiu
Nu va puteti imagina bucuria ce o am zilnic cind pe cale undelor intrati in casa mea si desi distanta e mare intre noi eu va simt in inima mea ,Va multumesc pentru aceasta bucurie ce neo faceti noua celor de departe.Domnul Dumnezeu sa va binecuvinteze sa puteti continua aceaste lucrare,VA DORESC DIN INIMA UN AN NOU PLIN DE BINECUVINTARI CERESTI
Tuesday 29 December 2009 - 10:55:07


Cudla Madalina
Odata cu darul minunat pe care Dumnezeu ni l-a facut omenirii prin nasterea Pruncului ISUS HRISTOS in ieslea din Bethleem acum mii de ani,am primit si noi aceasta sansa minunata de a primi acest dar minunat in inima si viata noastra.Doresc pe acesta cale sa va transmit tuturor ,Sarbatori Fericite alaturi de Domnul Isus si bucuria magilor si a pastorilor sa fie simtita in inimile si in casele noastre.Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Va imbratisez cu toata dragostea Mada
Wednesday 23 December 2009 - 11:12:29


Mergi la Pagina [1] 2 3